booking profil

Ali vaše storitve obsegajo oddajo apartmajev oz. turističnih nastanitev na zanimivih in povpraševanih lokacijah, vendar imate premalo obiska, da bi lahko izkoristili njihov polni potencial? Naj vas ne skrbi, saj vam lahko pomaga Booking profil, preko katerega lovite potencialne stranke in goste, ki vas bodo z veseljem obiskali. Prejmite Booking rezervacije in povečajte promet vašega podjetja.

Dolgoletne izkušnje in ogromno zadovoljnih strank nam dovoljuje, da vam prek različnih marketinških taktik, strokovnosti in razumevanja pomagamo do želenih rezultatov in zadovoljivega končnega rezultata.

Kaj je Booking profil in kako vam lahko pomaga?

Zaradi več stresnih situacij, ki jih v zadnjih časih doživljamo, je tudi sama storitev turizma nekoliko upadla. Ker pa je v povprečju še vedno veliko povpraševanja po različnih nastanitvah, nikar prehitro ne obupajte! Tudi za vašo storitev se najde kanal, kjer lahko oglašujete in se izpostavite s svojo posebnostjo.

V našem primeru je to Booking profil. To je profil na platformi, kamor objavite/objavimo vašo storitev oddajanja apartmajev, počitniških hišic in drugih nastanitev, ki jih ponujate. Z ureditvijo prijave in Booking rezervacije boste v zelo kratkem času pridobili več povpraševanj ter seveda posledično več prihodka.

Prednosti so tukaj torej naslednje:

 • prepoznavnost širšemu občinstvu;
 • izpostavitev storitve, ki jo ponujate;
 • več prihodkov;
 • zapolnitev terminov;
 • dobra priporočila;
 • ocene, ki bodo morebitne potencialne stranke prepričale, da se odločijo ravno za vas;
 • zdrava konkurenca.

Booking profil lahko ustvarite sami ali pa ga za vas kreiramo mi.

Kako se profil odpre?

V nekaj korakih se lahko preko Bookingove spletne strani registrirate in dodate svojo namestitev tako, da sledite navodilom. Od vas bodo zahtevala opis storitve/nastanitve, naslov, slikovni material, cenik in druge pomembne parametre, ki bodo kar najbolje predstavili vašo ponudbo. Pomembno je, da so ti podatki izpolnjeni pravilno in kvalitetno, saj so od tega zelo odvisne Booking rezervacije.

booking rezervacijeV primeru, da ste v časovni stiski ali tega ne bi radi izvedli sami, smo vam tukaj na voljo mi, ki ta del uredimo namesto vas. Pripravili smo vam 3 pakete, ki vključujejo storitev, optimizacijo in več.

Pa si jih kar poglejmo:

 1. Osnovni paket zajema:
  optimizacijo stroškov, dodajanje nastanitve na izbran kanal oz. platformo, profesionalno fotografiranje nastanitve in njene okolice, registracija in prijava v e-turizmu in Ajpesu, svetovanje glede komunikacije in postavitvi cenikov, QR kode za nastanitve, logotip nastanitve, celostna podoba sob in vsebujočih dodatkov.
 2. Optimalni paket:
  vsebuje podobne storitve kot osnovni, le da so mu dodani še vodenje in urejanje računov, komunikacija s strankami preko telefona, elektronske pošte in preko kanalov, priprava mesečnih poročil Ajpes, prodaje in uspešnosti, podpora in svetovanje.
 3. Premium paket pa zajema:
  vse, kar ponuja optimalni paket, z dodatkom prijave in odjave gostov ter čiščenje nastanitve.

Z izbiro enega izmed zgoraj naštetih paketov vam lahko izbiro nastanitve v celoti vodimo mi in vam vsak mesec posredujemo poročilo uspešnosti in prihodka.

Kako poteka Booking rezervacija?

Gosti, ki želijo opraviti v vaših nastanitvah rezervacijo, si na strani ustvarijo Booking profil, preko katerega nato poiščejo želeno (vašo) nastanitev, si izberejo termin, vpišejo svoje podatke preko kontaktnega obrazca, izrazijo svoje želje … Po elektronski pošti dobijo račun, na katerem so vse pomembne informacije in navodila za prijavo ter odjavo v namestitev. Tako se opravi Booking rezervacija.

booking rezervacijaPlačilo se v veliko primerih poravna med bivanjem, kjer je treba upoštevati, da je za doplačilo pristojbina, ki znaša 1 € / osebo. Ko uredijo vse uradne zadeve, pa lahko še samo uživajo v želeni nastanitvi.

Včasih se Booking rezervacije opravijo tudi preko telefona, tako da vas stranka pokliče in rezervira želen termin. V primeru, da komunikacije z gosti ne želite voditi sami, ali bi v tem primeru potrebovali pomoč, vam z veseljem pomagamo in prevzamemo celotno komunikacijo ter upravljanje prodajnih kanalov in vam tako prihranimo čas. Pomagali vam bomo, da Booking rezervacija ne bo več problem.

Zakaj izbrati nas za vodenje prodajnih kanalov in komunikacijo za Booking profil?

 • Ker upravljamo že več nastanitev po Sloveniji;
 • imamo večletne izkušnje na področju marketinga, oglaševanja, direktne prodaje, turizma in gostinstva ter sobodajalskega posla;
 • vodimo profesionalno, prijazno, etično ter hitro in odzivno komunikacijo s strankami;
 • dosegamo odlične rezultate z nastanitvami;
 • po želji vam uredimo prodajne kanale;
 • ker vam olajšamo upravljanje in splošno poslovanje;
 • zmeraj vam dostavimo kakovostno vsebino in podporo, ki jo potrebujete za nemoteno poslovanje;
 • poskrbimo, da Booking rezervacije ne bodo nikoli več problem.

Vedno upoštevamo vaše želje in hodimo v koraku s časom, tudi v trenutnih razmerah s Covidom-19. Zavzemamo se za ugodne, prilagodljive in hitre rešitve za vse »težave«, ki jih uredimo brez vaše pomoči.

Ker je vaše zadovoljstvo naša prioriteta številka 1, vam lahko že z osnovnim paketom storitev uredimo in pomagamo dvigniti zasedenost nastanitev, izpiliti cenovno podobo, spletno stran in ostale prodajne kanale, ki so v odlično pomoč. Optimizirali bomo tudi čas, olajšali oddajanje in samo poslovanje, tako da boste našli čas tudi za druge pomembne stvari, ki so na vašem »meniju«.

Zberite pogum in ustvarite Booking profil, ki ne samo, da bo vaše goste pritegnil, že na prvi pogled bo izkazoval tudi strokovnost, resnost in sproščenost, hkrati pa pritegnil še tako zahtevne stranke ravno v vaše nastanitvene prostore.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali se izplača odpreti booking.com profil?

V našem podjetju vam vsekakor svetujemo, da svoje turistične nastanitve, ki bi jih želeli oddajati vpišete tudi na booking.com. V kolikor pri vpisu in kasnejšemu vodenju vašega profila potrebujete pomoč, vam bomo z veseljem pomagali.

Ali je odprtje booking profila zahtevno?

Vpis nastanitve na booking.com ni preveč zahteven proces, lahko pa je dolgotrajen, saj je potrebno odgovoriti na veliko vprašanj, na podlagi katerih bo booking.com kreiral vaš oglas. Pri vpisu vam lahko priskočimo na pomoč.