Zagotovite si vašo najboljšo poletno sezono do sedaj:

Pomagamo vam doseči polno zasedenost, odličen profit in fantastične ocene zadovoljnih gostov.

Pravi čas za priprave na novo sezono je ZDAJ – rezervirajte termin za brezplačen posvet, kjer bomo ugotovili, kako lahko skupaj pripeljemo vaš posel na naslednji nivo.

0 +
ležišč “pod upravljanjem”
0 +
turističnih enot
0 +
let izkušenj v turizmu

Oddajate turistično namestitev, ampak ne izkoriščate njenega polnega potenciala?

Optima Plus Booking s ponosom upravlja že več kot 500 turističnih enot po Sloveniji in v tujini. Naša celostna storitev zajema vsa področja, ki jih potrebujete pri oddajanju vaše nastanitve v turistične namene.

Čeprav velikokrat izpostavljamo rezultate, pri nas ne boste le številka – mar nam je tako za vaš uspeh, kot za vaše osebno zadovoljstvo.

Vsaj 46% večji prihodki na letni ravni

Pri nekaterih strankah smo dosegli tudi neverjetno 514% rast prometa – na brezplačnem posvetu lahko preučimo, kaj je možno pri vas.

Večja zasedenost vaših nastanitev

Ponujamo učinkovit marketing in vrhunsko cenovno politiko, ki se nenehno - na dnevni ravni - prilagajata trgu, razmeram in povpraševanju.

Oddajanje – na avtopilotu

Vse skrbi in “nadležno” delo prepustite nam - za vas upravljamo z vsemi prodajnimi kanali, rezervacijskim sistemom ter spletno stranjo. Prevzamemo tudi prijavo gostov, komunikacijo z njimi ter izdajo računov.

Večje zadovoljstvo gostov in boljše ocene

Slovimo po hitri odzivnosti, ponujamo pa pomoč vam in vašim gostom 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vedno na tekočem namesto vas

Za vas spremljamo potrebe turistov, trende in možnosti dodatnega oglaševanja.

100% transparentnost poslovanja

Narediti ne boste rabili nič - pod nadzorom pa boste lahko imeli čisto vse, s polno transparentnostjo pri poslovanju.

Kar 98% naših strank iz leta v leto ostaja z nami – vrhunski rezultati in odlična podpora prepričajo vedno znova

Podpora, pozitivizem, strokovna pomoč in ažurnost – vse te vrednote zagotavljajo njihovo uspešnost.”

Apartma Metka

PREJ

POTEM

Mountain Chalet Godec

PREJ

POTEM

Smo strokovnjaki v turizmu, marketingu in prodaji…

…in to je, kar se tiče oddajanja turističnih nastanitev preko spleta, zagotovo “sveta trojica” znanja ter veščin, ki nam skupaj omogočajo vrhunske rezultate in izjemno zadovoljstvo strank.

Naš prvi cilj je seveda povečati vaše prihodke in dobiček.

Naš drugi cilj je, da vam prihranimo čas in denar, saj smo prepričani, da ima vsak lastnik nastanitve kaj boljšega za početi, kot pa preživljati ure in ure na izobraževanjih za marketinške taktike.

Močno nas povezujejo naša skupna vizija, cilji za prihodnost in naš moto – “Vaš uspeh je naš uspeh!”

Profitabilnost ni vredna, če zaradi nje postanete suženj svoje nastanitve

Čeprav se kratkoročno oddajanje pogosto prikazuje kot oblika pasivnega prihodka, le-ta zahteva ogromno dela “v zaodrju”, če si želite doseči njeno najvišjo profitabilnost:

…in kar naenkrat nepremičnina namesto pasivnega prihodka prinaša eno goro marketinškega dela, IT preglavic in logističnih izzivov. Takrat se porodi vprašanje, ali je sploh vse skupaj vredno?

Mi smo tukaj, da to vprašanje razrešimo in z vaših pleč prevzamemo vso delo, in naše znanje ter izkušnje uporabimo za to, da vam povečamo zasedenost, podaljšamo sezono in seveda povečamo profitabilnost vaše nastanitve.

Kako bomo to naredili, za koliko vam lahko povečamo zasedenost in kaj vse lahko naredimo namesto vas, pa je močno odvisno od vaše nepremičnine in vaših želja – več o tem pa z veseljem preučimo in dorečemo na brezplačnem posvetu.

Podpora po vaši meri ter vse kar potrebujete - na enem mestu!

Razlika med polno rezerviranimi nastavitvami in tistimi, ki večino leta “samevajo”, je v detajlih – in mi vam lahko pomagamo pridobiti pomembno prednost pred konkurenti.

Za mnoge (in morda tudi za vas) je to najbolj pomembno ravno zdaj – izven glavne turistične sezone, ko je število gostov manjše, tisti, ki ostajajo, pa lahko izbirajo med mnogimi, vedno cenejšimi ponudbami.

V ta namen vam ponujamo 2 različna paketa storitev:

OSNOVNI - začetniški paket

Namenjen tistim, ki še nimate postavljenih vseh osnovnih gradnikov za oddajanje namestitve ali si jih želite postaviti na novo.

OPTIMALNI paket

Namenjen tistim, ki si želite vso operativo, vodenje in urejanje prodajnih kanalov prepustiti nam, da bi se vi lahko 100% posvetili svojim gostom, ko pridejo do vas.

Z veseljem tudi sodelujemo z vami in sestavimo šopek storitev popolnoma po vaši meri ter pokrijemo tiste točke, ki vas najbolj “žulijo”, vam pa prepustimo del posla, v katerem uživate.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet

Med posvetom (na sedežu vašega podjetja ali lokaciji vaše turistične namestitve) si bo strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami ogledal trenutno stanje – vašo digitalno prezenco ter vse ostale elemente potrebne za učinkovito in dobičkonosno oddajanje namestitve.

Na podlagi tega vam bomo podali vsaj 2 predloga, s katerima lahko začnete že jutri boljše ali dražje oddajati svojo namestitev, ne da bi v to vložili bistveno več časa ali energije.

Ta posvet bo za vas popolnoma brezplačen in NEOBVEZUJOČ.

V čem je “trik” in zakaj to delamo?

Ni nobenega trika, zavedajte se le, da bo naš tretji predlog verjetno ena od naših plačljivih storitev, ki bo seveda smiselna za vaš primer in vam bo bistveno pomagala povečati prihodke na najbolj učinkovit način.

Naš cilj vam ni karkoli vsiljevati – želimo vam pomagati, vas podpreti in, če bo za to obojestranski interes, preučiti priložnosti za morebitno sodelovanje.

Če vas to zanima, preprosto izpolnite spodnji obrazec, mi vas bomo poklicali in se dogovorili za termin.

Turistične nastanitve, ki smo jim pomagali do večje zasedenosti in boljših prodajnih rezultatov

Najbolj pogosta vprašanja iz vaše strani…

Ja, posvet je popolnoma brezplačen in neobvezujoč. Vseeno vam bomo ponudili praktične nasvete na podlagi vašega konkretnega primera, lahko pa se tudi zgodi, da vam predlagamo eno od naših plačljivih storitev, ki bo seveda smiselna za vaš primer in vam bo bistveno pomagala povečati prihodke na najbolj učinkovit način.

Posvet ponavadi traja 30 minut, lahko pa ga tudi podaljšamo v primeru obojestranskega interesa.

Čeprav priprava ni nujna, nam lahko podatki ali posebni pomisleki glede vašega najema pomagajo pri zagotavljanju bolj prilagojenih nasvetov med pogovorom.

Na brezplačen posvet se vam ni potrebno voziti nikamor, saj mi pridemo k vam. Posvet izvedemo na sedežu vašega podjetja ali lokaciji vaše turistične namestitve, kjer si strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami ogleda trenutno stanje – vašo digitalno prezenco ter vse ostale elemente potrebne za učinkovito in dobičkonosno oddajanje namestitve.

Če imate nizke stopnje rezervacij, nihajoče prihodke, negativne ocene, želite izboljšati svojo trenutno uspešnost ali se preprosti želite razbremeniti, je ta brezplačen posvet pravi naslov za vas. Naši strokovnjaki vam lahko podajo dragocene vpoglede in rešitve za vaše izzive.

Optimaplus d.o.o. | Vse pravice pridržane

+