💡 Prijavite se na BREZPLAČEN posvet s strokovnjakom za upravljanje nastanitev… 💡

Odkrijte, kako lahko povečate zasedenost in prihodke vaših nastanitev za več kot 46% - ne da bi za to mignili s prstom.*

*46% dvig prometa je le naše letno povprečje, pri nekaterih partnerjih smo dosegli tudi do 514 % rast prometa.

0 +
ležišč “pod upravljanjem”
0 +
zadovoljnih strank
0 +
turističnih enot
0 +
let izkušenj v turizmu

Oddajate turistično namestitev, ampak ne izkoriščate njenega polnega potenciala?

Optima Plus Booking s ponosom upravlja že več kot 70 turističnih nastanitev po Sloveniji in v tujini. Naša celostna storitev zajema vsa področja, ki jih potrebujete pri oddajanju vaše nastanitve v turistične namene.

Čeprav velikokrat izpostavljamo rezultate, pri nas ne boste le številka – mar nam je tako za vaš uspeh, kot za vaše osebno zadovoljstvo.

Vsaj 46% večji prihodki na letni ravni

Pri nekaterih strankah smo dosegli tudi neverjetno 514% rast prometa – na brezplačnem posvetu lahko preučimo, kaj je možno pri vas.

Večja zasedenost vaših nastanitev

Ponujamo učinkovit marketing in vrhunsko cenovno politiko, ki se nenehno - na dnevni ravni - prilagajata trgu, razmeram in povpraševanju.

Oddajanje – na avtopilotu

Vse skrbi in “nadležno” delo prepustite nam - za vas upravljamo z vsemi prodajnimi kanali, rezervacijskim sistemom ter spletno stranjo. Prevzamemo tudi prijavo gostov, komunikacijo z njimi ter izdajo računov.

Večje zadovoljstvo gostov in boljše ocene

Slovimo po hitri odzivnosti, ponujamo pa pomoč vam in vašim gostom 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vedno na tekočem namesto vas

Za vas spremljamo potrebe turistov, trende in možnosti dodatnega oglaševanja.

100% transparentnost poslovanja

Narediti ne boste rabili nič - pod nadzorom pa boste lahko imeli čisto vse, s polno transparentnostjo pri poslovanju.

Kar 98% naših strank iz leta v leto ostaja z nami – vrhunski rezultati in odlična podpora prepričajo vedno znova

Povečanje prometa v povprečju za 46 % je le začetek; za nekatere stranke smo premaknili meje za neverjetnih 514 % rasti prometa na mesečni ravni.

Podpora, pozitivizem, strokovna pomoč in ažurnost – vse te vrednote zagotavljajo njihovo uspešnost.”

“Hitro so nastale profesionalne fotografije, še hitrejše pa so se definirali prodajni kanali. Ves ta čas smo bili v kontaktu po telefonu in elektronski pošti. Prijaznost in ustrežljivost ena A. Po komaj enem tednu sva dobila z Valentino lepo dvotedensko rezervacijo iz Nemčije. Vesela sva. Ekipa OptimaPlus Booking je najina prava odločitev.”

5/5

Apartment Valy

“Z izredno preprostostjo in navodili, so nas vodili od začetka oddajanja do prvih sprejemov gostov. Prepričana sem, da je celotne OptimaPlus ekipa zaslužena, da je naš apartma veliko zaseden in smo prejeli odlične ocene gostov. Priporočam komurkoli, ki bo potrebuje pomoč pri oddajanju apartmajev.”

5/5

Danijel in Tanja

“Dolgo sem se odločal ali potrebujem rezervacijski program, glede na to, da oddajamo samo eno enoto. Vedno sem mislil »saj to zmorem urejati vse sam«. Po pogovoru z ekipo OptimaPluss Booking in njihovi profesionalni predstavitvi programa pa v to nisem bil več tako prepričan. Vse skupaj – nova spletna stran, vrhunske slike in podrobni opis nastanitve ter seveda rezervacijski program – se je prej kot v mesecu dni izkazalo za nepogrešljivo.”

5/5

Boštjan in Mirzeta
Apartmaji Jakovc

“S storitvijo Optimaplus Booking smo bili nadvse zadovoljni, predvsem glede njihove pripravljenosti pomagati, za vso podporo, pozitivizem, strokovno pomoč in ažurnost. Vse te vrednote zagotavljajo njihovo uspešnost. Zato smo njihove storitve že dvakrat najeli in prepričana sem tudi, da tudi ne zadnjič.”

5/5

Elizabeta Hlede
House Bohinj – Lizina Hiška

“Ekipa OptimaPlus Booking je strokovna in zanesljiva. Res vam ne bo žal, če se odločate za naprednejši način oddajanja vaših nepremičnin na različnih portalih. Tudi pri rezervacijah, samem koledarju in izdajanju računov je vse lažje. Pa še to – vaša fotografinja, je zares naredila TOP fotke najinega hostla.”

5/5

Hostel Mama Minka

“Nudijo izjemno pomoč in z dolgoletnimi izkušnjami na področju turizma, pripomorejo k pravi izbiri tržišča za objekt katerega nudi lastnik objekta. Definitivno se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.”

5/5

Hiša Križaj

hisa-krizaj

Apartma Metka

PREJ

POTEM

Mountain Chalet Godec

PREJ

POTEM

Profitabilnost ni vredna, če zaradi nje postanete suženj svoje nastanitve

Čeprav se kratkoročno oddajanje pogosto prikazuje kot oblika pasivnega prihodka, le-ta zahteva ogromno dela “v zaodrju”, če si želite doseči njeno najvišjo profitabilnost:

…in kar naenkrat nepremičnina namesto pasivnega prihodka prinaša eno goro marketinškega dela, IT preglavic in logističnih izzivov. Takrat se porodi vprašanje, ali je sploh vse skupaj vredno?

Mi smo tukaj, da to vprašanje razrešimo in z vaših pleč prevzamemo vso delo, in naše znanje ter izkušnje uporabimo za to, da vam povečamo zasedenost, podaljšamo sezono in seveda povečamo profitabilnost vaše nastanitve.

Kako bomo to naredili, za koliko vam lahko povečamo zasedenost in kaj vse lahko naredimo namesto vas, pa je močno odvisno od vaše nepremičnine in vaših želja – več o tem pa z veseljem preučimo in dorečemo na brezplačnem posvetu.

Podpora po vaši meri ter vse kar potrebujete - na enem mestu!

Razlika med polno rezerviranimi nastavitvami in tistimi, ki večino leta “samevajo”, je v detajlih – in mi vam lahko pomagamo pridobiti pomembno prednost pred konkurenti.

Za mnoge (in morda tudi za vas) je to najbolj pomembno ravno zdaj – izven glavne turistične sezone, ko je število gostov manjše, tisti, ki ostajajo, pa lahko izbirajo med mnogimi, vedno cenejšimi ponudbami.

V ta namen vam ponujamo 2 različna paketa storitev:

OSNOVNI - začetniški paket

Namenjen tistim, ki še nimate postavljenih vseh osnovnih gradnikov za oddajanje namestitve ali si jih želite postaviti na novo.

OPTIMALNI paket

Namenjen tistim, ki si želite vso operativo, vodenje in urejanje prodajnih kanalov prepustiti nam, da bi se vi lahko 100% posvetili svojim gostom, ko pridejo do vas.

Z veseljem tudi sodelujemo z vami in sestavimo šopek storitev popolnoma po vaši meri ter pokrijemo tiste točke, ki vas najbolj “žulijo”, vam pa prepustimo del posla, v katerem uživate.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet

Med posvetom (na sedežu vašega podjetja ali lokaciji vaše turistične namestitve) si bo strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami ogledal trenutno stanje – vašo digitalno prezenco ter vse ostale elemente potrebne za učinkovito in dobičkonosno oddajanje namestitve.

Na podlagi tega vam bomo podali vsaj 2 predloga, s katerima lahko začnete že jutri boljše ali dražje oddajati svojo namestitev, ne da bi v to vložili bistveno več časa ali energije.

Ta posvet bo za vas popolnoma brezplačen in NEOBVEZUJOČ.

V čem je “trik” in zakaj to delamo?

Ni nobenega trika, zavedajte se le, da bo naš tretji predlog verjetno ena od naših plačljivih storitev, ki bo seveda smiselna za vaš primer in vam bo bistveno pomagala povečati prihodke na najbolj učinkovit način.

Naš cilj vam ni karkoli vsiljevati – želimo vam pomagati, vas podpreti in, če bo za to obojestranski interes, preučiti priložnosti za morebitno sodelovanje.

Če vas to zanima, preprosto izpolnite spodnji obrazec, mi vas bomo poklicali in se dogovorili za termin.

Turistične nastanitve, ki smo jim pomagali do večje zasedenosti in boljših prodajnih rezultatov

Z uporabo Optimaplus Booking sem samo v manj kot letu dni povečal direktno prodajo (preko lastne spletne strani) za neverjetnih 30% in z uporabo Channel Manager sistema tako prihranil kar nekaj sredstev Najboljše pa je to, da je do uporabnika zelo prijazen in prihrani veliko dragocenega časa, posledično pa se tako lahko še bolj posvetimo gostu.

5/5

Art hotel Tartini Piran – Sebastijan Benigar

Velika prednost sodelovanja z OptimaPlus Booking je to, da prihraniš čas in se izogneš prebukiranju. V preteklosti sem imel narejeno povezavo iz Googlovega iskalnika direktno na Booking, sedaj pa je povezava narejena na lastno spletno stran, s tem prihranim, saj mi ni treba plačevati provizije ostalim platformam.

5/5

Gregor Kirsch
Bled Apartment Kirsch

Z vašo pomočjo sem oddajanje začela predčasno in že pred “glavno turistično sezono” začela služiti. Poudariti in pohvaliti moram predvsem vašo strokovnost na področju vpisa v Booking, vzpostavitev cen, določitev ponudbe, zelo lepih slik na profilu in vašo predanost do strank. Celotna OptimaPlus Booking ekipa dela v korist stranke, dosegljivi so za kakršnakoli vprašanja tudi po vzpostavitvi sistema. Noro zadovoljna! Ne le, da so slike zares “hude” ampak so pravi magnet za najem!

5/5

Maja
Eagle’s Nest

V podjetniških vodah sem že vse življenje, s sobodajalstvom pa se ukvarjam zadnja tri leta. Sodelovanje z OptimaPlus Booking bi priporočala vsem, ki šele začenjate svojo poslovno pot, saj si boste prihranili ogromno časa in se izognili tudi kakšni napaki, ki vas lahko stane veliko denarja. Za tiste, ki ste že v poslu oddajanja namestitev pa OptimoPlus Booking priporočam predvsem za ureditev Booking in AirBnB profila ter Bentral rezervacijskega sistema, ki vam bo prihranil čas in denar. Super. Brez tega enostavno ne gre.

P.S. Pohvalila bi tudi fotografije, ki so bile res vrhunske in kot vemo; eden najbolj pomembnih faktorjev ko gostje izbirajo, kje bodo preživeli svoj prosti čas.

5/5

Darja
Apartma Natura Bled

Z Optimaplus Booking sva zelo zadovoljna, ker so nama hitro uredili vse potrebno – od odprtja podjetja, fotografiranja nastanitve, vzpostavitve Booking-a in Airbnb-ja ter povezave z rezervacijskim sistemom Bentral, ki je nadvse priročen program. Všeč nama je tudi njihova strokovnost, odzivnost in pomoč v primeru morebitnih težav. Zelo priporočava.

5/5

Katja in Matjaž
Apartment Katja

Sva čisto nova v tem, zato nama je podpora, izčrpna navodila, odgovori na vsa vprašanja in res prilagajanje tudi najinemu delovniku zelo pomagalo, da sva že po 14 dneh sodelovanja prejela prvo rezervacijo, katere sva bila nadvse vesela. Torej – hvala za vso strokovno pomoč, potrpežljivost, prilagajanje, prijaznost in predvsem korektno sodelovanje. Z veseljem vas bova priporočila še naprej, oz. sva vas že priporočila naprej.

5/5

Sergij & Liza
Studio Sergio Bled

Najbolj pogosta vprašanja iz vaše strani…

Ja, posvet je popolnoma brezplačen in neobvezujoč. Vseeno vam bomo ponudili praktične nasvete na podlagi vašega konkretnega primera, lahko pa se tudi zgodi, da vam predlagamo eno od naših plačljivih storitev, ki bo seveda smiselna za vaš primer in vam bo bistveno pomagala povečati prihodke na najbolj učinkovit način.

Posvet ponavadi traja 30 minut, lahko pa ga tudi podaljšamo v primeru obojestranskega interesa.

Čeprav priprava ni nujna, nam lahko podatki ali posebni pomisleki glede vašega najema pomagajo pri zagotavljanju bolj prilagojenih nasvetov med pogovorom.

Na brezplačen posvet se vam ni potrebno voziti nikamor, saj mi pridemo k vam. Posvet izvedemo na sedežu vašega podjetja ali lokaciji vaše turistične namestitve, kjer si strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami ogleda trenutno stanje – vašo digitalno prezenco ter vse ostale elemente potrebne za učinkovito in dobičkonosno oddajanje namestitve.

Če imate nizke stopnje rezervacij, nihajoče prihodke, negativne ocene, želite izboljšati svojo trenutno uspešnost ali se preprosti želite razbremeniti, je ta brezplačen posvet pravi naslov za vas. Naši strokovnjaki vam lahko podajo dragocene vpoglede in rešitve za vaše izzive.

Optimaplus d.o.o. | Vse pravice pridržane

+