Kaj je Channel Manager?

Ko pričnete z upravljanjem večjega števila rezervacij, to lahko postane precej zamudno in stresno opravilo. Še posebej, če svoje sobe ali apartmaje oglašujete preko različnih spletnih portalov kot npr. Booking.com, Expedia, Airbnb ali TripAdvisor, kjer morate posodabljati razpoložljivost vsakič, ko prodate svoje kapacitete kje drugje.

Zato je tu Channel manager, ki vam to dela avtomatsko kadarkoli in v vsakem trenutku, tudi ko spite ali niste doma ob računalniku ali mobilnem telefonu.

Channel Manager skrbi za vse vaše podatke in jih avtomatsko posodablja na vseh povezanih kanalih, kar vam prihrani ogromno časa, poleg tega pa imate pregled nad vsemi svojimi rezervacijami na enem mestu, tako da ne morete katere spregledati.

Iz enega sistema lahko prijavljate goste na Ajpes preko sistema Eturizem, gostom pa izdate tudi davčno potrjene račune.

Oglejte si le nekaj funkcij poleg prihranka časa in denarja, ki vam jih ponuja channel manager rešitev za upravljanje vaših rezervacij.

Nastavite cene in prejemajte vse svoje rezervacije na eno mesto, ob tem pa bo zasedenost avtomatsko posodobljena na vseh prodajnih kanalih – tudi na vaši spletni strani.

Ne skrbite več za “overbookinge”, ker ste pozabili zapreti termin na katerem od prodajnih kanalov.

Vse rezervacije pridejo na eno mesto v en koledar, hkrati pa se zaprti termini avtomatsko zaprejo tudi na vseh povezanih kanalih.

Celovit rezervacijski sistem

Pozabite na papirnate koledarje. Zdaj lahko imate vse svoje rezervacije na enem koledarčku. Prihranite čas in skrbi, saj vam ni potrebno prepisovati in prenašati rezervacij iz različnih virov. Channel manager poskrbi za vse.

Brez inštalacij, brez sinhronizacij, brez problemov.

Prijava gostov s skeniranjem dokumentov

Prijava gostov še nikoli ni bila bolj enostavna!

Skenirajte dokumente z Bentral mobilno aplikacijo in goste prijavite v naslednji sekundi. Brez zamudnega prepisovanja podatkov in – brez napak.

Računi in davčna blagajna

Račun iz rezervacije izdate in pošljete gostu z le nekaj kliki.

Račune lahko tudi davčno potrdite na FURS (davčno potrjevanje računov) preko davčne blagajne.

Brez odvečnega papirja in nepredstavljivo hitro – prihranite čas (denar), ob tem pa ste prijazni še do okolja.

Online rezervacije

Sprejemajte Online rezervacije preko vaše spletne strani vse dni v letu, 24 ur na dan – tudi, ko spite.

Brez provizije, neposredno v vašem imenu.

Vaš uspeh je naš uspeh!

Kontaktirajte nas

Za več informacij izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 041/806-065. Z veseljem Vam bomo pomagali in našli najbolj optimalno rešitev za Vas.

    Soglašam, da mi družba Optimaplus d.o.o. do preklica na zgoraj vpisani elektronski naslov ali po telefonu posreduje informacije o njihovi ponudbi.