Fotografije so prvi stik z vami in vašo nastanitvijo. Ustvarijo pomemben prvi vtis in od njihove kakovosti je odvisno, ali bo vaš potencialni gost pogledal vašo nastanitev in nato rezerviral pri vas, ali pa bo iskal naprej in rezerviral pri vaši konkurenci. Le kvalitetne fotografije so tiste, ki prodajajo.

Ker se zavedamo, kako pomemben je prvi vtis, imamo v ekipi profesionalno fotografinjo, ki svojega poklica ne jemlje le kot poklic, ampak kot svoje življenjsko poslanstvo. Fotografiranje apartmajev je njena velika ljubezen, v svoje fotografije pa vsakič znova vpne vse tisto, kar iskalec namestitve tudi išče – atraktivnost, eleganco, lepoto. In ves čas skrbi, da so fotografije v trendu.

Profesionalno fotografiranje namestitev je nujno, če želite po hitri in cenovno dostopni poti priti do vedno novih gostov. Fotografije lahko uporabite za spletne strani svojih namestitev, na kvaliteten prikaz vaših namestitev pa stavijo tudi uporabniki različnih prodajnih kanalov, kot sta Booking in Airbnb. Zelo pogosto so namreč ravno fotografije tiste, ki potencialnega gosta prepričajo v rezervacijo namestitve. Če niste točno prepričani, ali profesionalno fotografiranje apartmajev potrebujete, si lahko spodaj ogledate fotografije prej in potem. Prepričani smo, da boste prijetno presenečeni!

Vrhunski izdelki

Naše fotografije apartmajev in drugih namestitev so privlačne in dodelane. Poskrbijo za čudovit prvi vtis o namestitvi, oddajajo prav posebno toplino in kar same vabijo k rezervaciji.

Odlična odzivnost

Ker se zavedamo, da bi radi svoje nastanitve začeli oddajati čim prej, smo vam ves čas na voljo, da se dogovorimo za fotografiranje. V najkrajšem možnem času bomo poskrbeli za srečanje.

Prilagodljivost

Fotografiranje namestitev opravljamo na lokacijah po vsej Sloveniji, hkrati pa vam tudi svetujemo, kako pripraviti vse prostore, da bodo končni izdelki nič manj kot vrhunski.

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako naj pripravim prostor za fotografiranje?

Da bodo fotografije lahko čim lepše, je dobro, da prostore pripravite že pred začetkom fotografiranja. To pomeni, da jih lepo uredite, odvečne predmete umaknete, prostore pa seveda uredite stilsko čim bolj privlačno. Tkanine naj bodo lepo poravnane, posoda pospravljena v omare … Že sami lahko deloma poskrbite za to, da bo na fotografijah res le točno tisto, kar želite prikazati potencialnim gostom.

Koliko časa traja fotografiranje namestitev?

To je odvisno od več dejavnikov, na primer že od tega, kako velika je namestitev, koliko prostorov ima, pa seveda tudi od samih predpriprav. Če ob prihodu naše fotografinje sami še ne veste točno, kam bi kaj postavili, se fotografiranje seveda lahko zavleče. Fotografinja se bo izdelkom seveda konkretno posvetila še v pisarni, kjer bo fotografije razvrstila, nekatere izločila in jih dodatno obdelala, tako da celoten proces izdelave fotografij vaše nastanitve lahko vzame kar precej časa.

Kaj pa, če moji apartmaji niso preveč svetli?

Na voljo imamo vso potrebno opremo za profesionalno fotografiranje. Skupaj se bomo dogovorili, kako fotografiranje apartmajev izpeljati, da bodo izdelki kar najboljši – določili bomo točno uro in tudi pripomočke (na primer posebne studijske luči), ki jih bo fotografinja potrebovala, da vam bo lahko ponudila res tisto najboljše.

Vaš uspeh je naš uspeh!

Pošljite povpraševanje

Bi želeli tudi vi imeti profesionalne fotografije vaše namestitve. Izpolnite spodnji obrazec in mi Vas bomo v roku 24 ur poklicali, da se dogovorimo za ponudbo, odgovorimo na vaša vprašanja ter, da se dogovorimo za termin.

    Strinjam se, da podjetje Optimaplus d.o.o. obdeluje in hrani moje osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).