Ste se že kdaj vprašali, kateri elementi vaše nastanitve lahko najbolj vplivajo na odločitev potencialnih gostov za rezervacijo pri vas? Znate morda prepoznati katera je najmočnejša prednost, ki jo imate v tekmi za pridobivanje novih gostov? Odgovor je preprost – to so fotografije. Kvalitetne in privlačne fotografije lahko naredijo veliko razliko med tem, ali bo vaša nastanitev pritegnila pozornost in zbudila zanimanje potencialnih gostov, ali pa bo ostala neopažena med številnimi konkurenčnimi možnostmi. Zato se odločite za profesionalno fotografiranje vaše nastanitve in si zagotovite prednost pred ostalimi.

Kakovostne fotografije vaše nastanitve naredijo prvi vtis in odločijo, ali bodo potencialni gostje nadaljevali z iskanjem vaše nastanitve ali pa se obrnili k vaši konkurenci. Le kvalitetne fotografije so tiste, ki prodajajo!

Zato imamo v naši ekipi profesionalno fotografinjo, ki svojemu poslanstvu posveča vso svojo ljubezen in predanost. Fotografije vaše namestitve bodo izžarevale atraktivnost, eleganco in lepoto, saj se naša fotografinja nenehno izobražuje in sledi najnovejšim trendom. Prepričani smo, da boste navdušeni nad njenim delom!

Profesionalno fotografiranje vaše namestitve je nujno, če želite hitro in cenovno ugodno pritegniti nove goste. Fotografije lahko uporabite na vaši spletni strani in na različnih prodajnih kanalih, kot so Booking in Airbnb. Ker so fotografije ravno tiste, ki navdušijo in prepričajo potencialne goste, da rezervirajo vašo nastanitev.

Če niste prepričani, ali potrebujete profesionalno fotografiranje vaše nastanitve, si oglejte primerjavo fotografij pred in po profesionalnem fotografiranju. Prepričani smo, da boste opazili veliko razliko in da boste želeli svojo nastanitev predstaviti v najboljši možni luči.

Ne odlašajte več, izkoristite priložnost in se obrnite na nas, da vam zagotovimo kvalitetne fotografije, ki bodo pritegnile nove goste v vašo nastanitev!

Vrhunski izdelki

Naše fotografije apartmajev in drugih namestitev so privlačne in dodelane. Poskrbijo za čudovit prvi vtis o namestitvi, oddajajo prav posebno toplino in kar same vabijo k rezervaciji.

Odlična odzivnost

Ker se zavedamo, da bi radi svoje nastanitve začeli oddajati čim prej, smo vam ves čas na voljo, da se dogovorimo za fotografiranje. V najkrajšem možnem času bomo poskrbeli za srečanje.

Prilagodljivost

Fotografiranje namestitev opravljamo na lokacijah po vsej Sloveniji, hkrati pa vam tudi svetujemo, kako pripraviti vse prostore, da bodo končni izdelki nič manj kot vrhunski.

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako naj pripravim prostor za fotografiranje?

Da bodo fotografije lahko čim lepše, je dobro, da prostore pripravite že pred začetkom fotografiranja. To pomeni, da jih lepo uredite, odvečne predmete umaknete, prostore pa seveda uredite stilsko čim bolj privlačno. Tkanine naj bodo lepo poravnane, posoda pospravljena v omare … Že sami lahko deloma poskrbite za to, da bo na fotografijah res le točno tisto, kar želite prikazati potencialnim gostom.

Koliko časa traja fotografiranje namestitev?

To je odvisno od več dejavnikov, na primer že od tega, kako velika je namestitev, koliko prostorov ima, pa seveda tudi od samih predpriprav. Če ob prihodu naše fotografinje sami še ne veste točno, kam bi kaj postavili, se fotografiranje seveda lahko zavleče. Fotografinja se bo izdelkom seveda konkretno posvetila še v pisarni, kjer bo fotografije razvrstila, nekatere izločila in jih dodatno obdelala, tako da celoten proces izdelave fotografij vaše nastanitve lahko vzame kar precej časa.

Kaj pa, če moji apartmaji niso preveč svetli?

Na voljo imamo vso potrebno opremo za profesionalno fotografiranje. Skupaj se bomo dogovorili, kako fotografiranje apartmajev izpeljati, da bodo izdelki kar najboljši – določili bomo točno uro in tudi pripomočke (na primer posebne studijske luči), ki jih bo fotografinja potrebovala, da vam bo lahko ponudila res tisto najboljše.

Vaš uspeh je naš uspeh!

Pošljite povpraševanje

Bi želeli tudi vi imeti profesionalne fotografije vaše namestitve. Izpolnite spodnji obrazec in mi Vas bomo v roku 24 ur poklicali, da se dogovorimo za ponudbo, odgovorimo na vaša vprašanja ter, da se dogovorimo za termin.

    Soglašam, da mi družba Optimaplus d.o.o. do preklica na zgoraj vpisani elektronski naslov ali po telefonu posreduje informacije o njihovi ponudbi.