O nas

Po dolgoletnih izkušnjah z direktno prodajo, trženjem preko spleta in oddajanjem apartmajev smo za vas ustanovili OptimaPlus Booking, ker želimo našim cenjenim strankam pomagati in kar najbolje izkoristiti tudi svoje turistične nastanitve. Od začetka do danes smo pomagali že veliko strankam – vendar je to šele začetek.

Kot smo prepričani in vam je morda znano, oddajanje apartmajev oz. nastanitev v današnjem svetu ni tako enostavno, kot se sliši. Teoretično gre za preprosto objavo nastanitve na različnih spletnih mestih, kot so Booking.com, Airbnb.com …, in potem čakate, da rezervacije priletijo. V resnici pa ni tako preprosto in je za to treba kar nekaj dela. Predvsem potrebujete čas in znanje. Pri oddaji vam lahko še kako prav pridejo agencije za oddajo apartmajev, ki vam lahko pomagajo do boljših rezultatov.

Na trgu je veliko nastanitev, ki se oddajajo, in izstopati pomeni znati uporabljati spletna orodja in orodja za komunikacijo z gosti. Če želite doseči vrhunske prodajne rezultate vaše nastanitve, ne da bi porabili na tisoče ur in še ogromno časa za izobraževalne in marketinške taktike, vam lahko pomagamo strokovnjaki OptimaPlus Bookinga, ki upravljanje apartmajev in drugih nastanitev zelo dobro poznamo.

V zadnjih letih tudi sami uspešno opravljamo oddajo apartmajev in drugih turističnih nastanitev. Uživamo v vrhunskih rezultatih prodaje in prihodkih prek spletnih strani, kot sta Booking.com in Airbnb.com. Prejemamo vedno več povpraševanja prijateljev, neznancev in podjetij, ki ne znajo ali nimajo časa za upravljanje apartmajev oz. upravljanje prodajnih kanalov Booking in Airbnb. Iz prve roke vidimo in razumemo, s kakšnimi problemi se večina sobodajalcev spopada. Mnogi nimajo časa ali znanja, kaj šele, da bi znali uspešno upravljati prodajne kanale – ne glede na to, ali šele začenjajo ali že oddajajo.

Pri OptimaPlus Bookingu agenciji za oddajo apartmajev strastno delimo znanje in skrivnosti, ki smo jih z izkušnjami pridobili. V želji, da bi lastnikom nastanitev pomagali pri optimizaciji najema, povečali zasedenost in s tem tudi prihodke, smo razvili tri ekskluzivne pakete. Povežite se z nami, če želite podrobneje raziskati in poiskati celovito rešitev za svojo nastanitev.

Naša vizija je, da uporabimo preizkušeno znanje, da optimizirate in maksimirate zasedenost svoje nastanitve. Če želite izvedeti več o OptimaPlus Bookingu in o vsem, kar lahko storimo za vas, nas kontaktirajte še danes.

Verjamemo, da so dejanja zgovornejša od besed, zato naj vam dokažemo, da smo vredni zaupanja. Skupaj lahko dosežemo vaše cilje. Veselimo se srečanja z vami.

David Hriberski – direktor

“Vaša izobrazba je to, kar iz nje naredite! Ni težko poiskati pravega znanja, pravih ljudi in prave priložnosti, ki vas odvedejo tja kamor hočete. Za dolgoročni uspeh pa je potrebno timsko delo in vztrajnost.”

Gregor Sodja – direktor

“Ko imaš cilj, vizijo in jasen namen nimaš časa za dramo.”

Urška Koštrun – vodja marketinga

“Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. Navsezadnje so sanje oblika načrtovanja.”

Katarina Nikolić – vodja pisarne

“Ne morem vam dati formule s katero boste uspeli,lahko pa vam zaupam formulo s katero uspevamo mi.”

David Žibert – prodajni svetovalec

“Umetnost uspeha je v tem, da znaš biti hkrati drzen in previden.”

Vida Dimovska – Profesionalna fotografinja

“Fotografije ne naredi fotoaparat. Ustvari se v srcu, umu in očeh fotografa.”