Iz dolgoletnih izkušenj z direktno prodajo, trženjem preko spleta in oddajanjem apartmajev smo pri OptimaPlus Bookingu ustvarili popolno rešitev za lastnike nastanitev. Naša strast je pomagati lastnikom nastanitev, da maksimizirajo svoje prihodke in optimizirajo zasedenost. Razumemo, da oddajanje nastanitve v današnjem konkurenčnem okolju zahteva več kot samo objavo na spletnih straneh, kot so Booking.com ali Airbnb.com. Treba je imeti pravo znanje in orodja za upravljanje prodajnih kanalov in komunikacijo z gosti.

Zato smo razvili tri ekskluzivne pakete, namenjene temu, da vam pomagajo pri oddaji vaše nastanitve. Naši strokovnjaki bodo uporabili svoje bogate izkušnje in skrivnosti, da vam pomagajo do vrhunskih prodajnih rezultatov. Naš cilj je, da vam prihranimo čas in denar, saj smo prepričani, da ima vsak lastnik nastanitve boljše stvari za početi, kot pa preživljati ure in ure na izobraževanjih za marketinške taktike.

Pri OptimaPlus Bookingu smo ponosni na svoje rezultate in zadovoljstvo naših strank. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov za upravljanje apartmajev in drugih turističnih nastanitev, ki so vam vedno na voljo za podporo in nasvete.

Če ste lastnik nastanitve in iščete strokovno pomoč pri oddaji svoje nastanitve, vas vabimo, da nas kontaktirate. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali najti najboljšo rešitev za vaše potrebe.

Spoznajte člane

David Hriberski – direktor

“Vaša izobrazba je to, kar iz nje naredite! Ni težko poiskati pravega znanja, pravih ljudi in prave priložnosti, ki vas odvedejo tja kamor hočete. Za dolgoročni uspeh pa je potrebno timsko delo in vztrajnost.”

Že več kot 10 let sem aktivno vključen v podjetništvo in prodajo. Skozi vsa ta leta sem se nenehno izobraževal in razvijal svoje znanje, saj sem prepričan, da sta nenehna rast in prilagajanje spremembam ključ do uspeha. V poslovanju je namreč ključno, da smo kot voda – prožni in prilagodljivi, saj voda vedno najde pot.

Turizem in potovanja so moja velika strast že od otroštva. Odraščal sem ob starših, ki so oddajali apartmaje, in sem se tako že od malih nog učil, kako skrbeti za goste ter kako se turistična panoga razvija in spreminja. Zato se zavedam, da nekaj, kar je delovalo v pretekli sezoni, morda v prihajajoči ne bo več uspešno. Zato v našem podjetju ponujamo aktivno upravljanje vaše namestitve, da vam pomagamo doseči želene cilje in uspeh v turistični panogi.

Zelo sem ponosen in vesel, ko prebiram mnenja naših zadovoljnih strank. To je dokaz, da dodajamo veliko vrednost tako našim strankam kot trgu in gostom. Zato si z veseljem prizadevamo še naprej nadgrajevati svoje storitve in izpolnjevati pričakovanja naših strank.

Zelo sem ponosen in hvaležen za vsakega člana v naši ekipi. Zavedam se, da je za uspešno podjetje značilno, da ima sposobne, inovativne in kreativne sodelavce. Vsi se zavedamo, da so naše stranke ključ do našega uspeha, zato jim vedno zagotavljamo vrhunske rezultate, ki presegajo njihova pričakovanja.

Naša ekipa združuje strokovnjake z različnih področij, ki s svojimi znanji, izkušnjami in kreativnostjo omogočajo doseganje vrhunskih rezultatov. Pri nas stremimo k win-win situacijam, kjer si prizadevamo, da so naša poslovna sodelovanja koristna in zadovoljujoča za obe strani.

Vemo, da je prilagodljivost ključna za uspešno poslovanje, zato se vedno prilagodimo specifičnim potrebam in željam naših strank, saj jim želimo zagotoviti najboljše možne storitve.

Verjamemo, da je ključ do uspeha prava ekipa, ki stremi k znanju in osebnostni rasti. Zato vlagamo v naše zaposlene in poskrbimo, da imajo vedno na voljo najnovejša znanja in orodja, ki so nujna za doseganje odličnih rezultatov.

Če iščete zanesljivega poslovnega partnerja, ki se osredotoča na kakovost, inovativnost in strokovnost, in če želite dosegati vrhunske rezultate, smo pravi naslov za vas. Z veseljem vam bomo pomagali pri doseganju vaših ciljev in izboljšanju poslovanja vaše namestitve.

Gregor Sodja – direktor

“Ko imaš cilj, vizijo in jasen namen nimaš časa za dramo.”

Ime mi je Gregor Sodja, sem ambiciozen moški, poročen in oče dveh otrok. Kot direktor in lastnik dveh podjetij sem izkazal svojo sposobnost za uspešno vodenje in poslovanje. Zanesljivost je ena izmed mojih najboljših lastnosti, saj se vedno trudim držati svoje obljube in visok standard kakovosti dela. Usmerjen sem k reševanju problemov in vedno iščem prave rešitve. Sposoben sem videti stvari s širše perspektive. Sem človek z vizijo, kar mi omogoča, da načrtujem dolgoročne cilje. Poleg tega sem pošten, deloven in zaupanja vreden, kar so ključne lastnosti vsakega uspešnega vodje. Z naklonjenostjo napredku in zavzetostjo za izboljšave predstavljam vodjo, ki stremi k rasti in uspehu, tako zase kot za svoje podjetje in zaposlene.

David Žibert – Prodajni Manager

“Umetnost uspeha je v tem, da znaš biti hkrati drzen in previden.”

Sem David Žibert in v podjetju OptimaplusBooking skrbim za prodajo na terenu. S potencialnimi strankami se srečam v živo ali preko Zooma, kjer jim podam izčrpne informacije o sodelovanju z nami in razložim, na kakšen način bomo stranki pomagali izboljšati poslovanje. V prodaji sem od leta 2017, začel sem s prodajo door-to-door, kjer sem pridobil ogromno izkušenj, in verjamem, da se bo to znanje samo še nadgrajevalo. V prostem času sem strasten športnik, ki se ukvarja tudi z zdravo in uravnoteženo prehrano. Glede na to, da se število nastanitev v Sloveniji iz leta v leto povečuje, verjamem, da boste v sodelovanju z nami dosegli odlične rezultate – še nad vašimi pričakovanji.

Urška Koštrun – Key Account Manager

“Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. Navsezadnje so sanje oblika načrtovanja.”

Vso kreativo in vizualno podobo pri OptimaPlus Booking uredim jaz. Sem grafična oblikovalka, ki rešuje in ustvarja različne projekte v digitalnem svetu.
Ljubezen do oblikovanja in umetnosti imam že od nekdaj. Po končani medijski in grafični šoli sem nabirala izkušnje na širokem področju prodaje, digitalnega marketinga, administracije, door-to-door projektov in komunikacije s strankami. Po nekaj službah in raznih projektih sem se dokončno našla v oblikovanju digitalnega sveta, kjer mi znanje iz prodaje in komunikacije pride še kako prav. Ko združim še svojo ljubezen do potovanj, postane delo v podjetju OptimaPlus Booking še toliko bolj zabavno, saj se iz svojih lastnih izkušenj znam postaviti na mesto stranke in tako še bolj učinkovito vzpostaviti sodelovanje.
Poleg grafičnega oblikovanja postavljam tudi spletne strani, fotografiram, urejam socialna omrežja ter v prostem času igram v serijah, filmih in reklamah. Zelo me veseli, da lahko pomagam ljudem do bolj privlačnega videza njihove namestitve v digitalnem svetu, ki se iz leta v leto vse bolj razvija. Za potovanja in spoznavanje nastanitev je to seveda odlično!
Ker smo vsi v OptimaPlus Bookingu popotniki in popotnice, ki radi raziskujemo nove kraje in nastanitve po celem svetu, s tem nabiramo tudi izkušnje za čim bolj optimalno upravljanje vaše nastanitve. Naj vašo nastanitev s pomočjo naših izkušenj vidi in obišče čim več ljudi.

Špela Sedevčič – Key Rating Manager

“Postanimo najboljša verzija sebe. V življenju lahko dosežemo vse, kar si zadamo. Uspeh bomo dosegli z nenehnim učenjem, vztrajnostjo in predvsem z ljubeznijo do tega, kar počnemo. Nikoli pa ne smemo pozabiti biti človek.

V podjetju Optimaplus Booking skrbim za marketing na socialnih omrežjih in opravljam delo upravljavke nastanitev na vseh prodajnih kanalih. Po formalni izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, letos pa zaključujem magisterij iz financ in bančništva. Že 8 let imam svoje podjetje, v katerem sem se specializirala za marketing in prodajo; upravljala sem razne spletne strani, skrbela za socialna omrežja, vodila finance ter komunicirala z dobavitelji in kupci. Delovala sem na področju energetike, obnovljivih virov in telekomunikacij. Izkušnje na področju upravljanja apartmajev pa sem pridobila kot vodja projekta Vinea Panonika, kjer sem prevzela finance in celoten postopek oddajanja objektov. Obožujem potovanja! Ker sem obiskala že veliko držav na različnih koncih sveta, to vidim kot prednost, saj lahko znanje iz tujine prenesem k vam. Verjamem, da lahko z našim znanjem in izkušnjami vašo nastanitev popeljemo na višjo raven, a kar je najpomembneje: povečamo vaš profit in vam prihranimo dragoceni čas.

Vida Rihter – Prodajni manager

“Samo en kotiček vesolja lahko izboljšate. To ste vi sami.

Tina Hodnik – Vodja administracije

“Uspeh ni ključ do sreče. Sreča je ključ do uspeha. Če ljubiš to, kar delaš, boš uspešen.

Klemen Mirc – Vodja pisarne

Logika je začetek modrosti, ne konec.

Nejc Česen – Account Manager

Potovanje se začne, ko zbereš pogum, da narediš prvi korak.

Najboljša prodajna skupina Optimaplus Booking

Najboljša prodajna skupina Optimaplus Booking