Uspešno upravljamo več nastanitev po Sloveniji in tujini:

Vabimo vas, da se pridružite našim zadovoljnim strankam.

Naš cilj je, da vam zagotovimo najboljše možne storitve, ki vas bodo kot sobodajalca v celoti razbremenile. V ponudbi Optimalnega in Premium paketa lahko pričakujete vrhunsko storitev, ki bo poskrbela za vse vaše potrebe.

S ponosom upravljamo že več kot 140 enot po Sloveniji in v tujini. Naša celostna storitev zajema vsa področja, ki jih potrebujete pri oddajanju vaše nastanitve v turistične namene.

Na voljo smo vam s svojimi storitvami ter se bomo popolnoma prilagodili vašim željam in potrebam, zato vas vabimo, da nas kontaktirate in nam v upravljanje zaupate svojo nastanitev.

Hotel Center Bohinjsko Jezero

Hiša nasproti sonca

Apartma Franko

Apartma Tinkara

Apartments Green Paradise D&S

Apartmaji pri Jožu

Vila Vita Apartments

Apartmaji Tivoli

House of Cesar

Floating Sea House Gong

Deluxe apartment Mrak

Sun Ray To The Sea

Sun Ray To The Sea

Sun Ray Yemanya

Apartment Valy

La Ferme Francej

Apartmaji Jezerka

Apartments Berni

Peaceful Rogla Apartment

Hiša na soncu

Apartma Valsar Rogla

Apartments Rok

Villa Rosmarin, Pašman

Villa Lavanda, Pašman

Villa Oleander, Pašman

Apartma Ivana & Ivanka

Apartments Gong

Apartma Vikend

TI Club

Sun house

Apartments Farm House Uric

VAŠE zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta!

Z osnovnim paketom smo več kot 55 nastanitvam v Sloveniji pomagali dvigniti zasedenostpostaviti celotno vizualno in cenovno podobo na Booking.com, Airbnb, spletni strani in ostalih prodajnih kanalih. Ravno tako smo tem nastanitvam pomagali optimizirati čas in olajšali poslovanje ter oddajanje.

Ne samo to, da smo ob postavitvi z vami ravno tako vam lahko nudimo podporo 365 dni v letu z paketom skrbniške ure.

Vzemite si čas in si preberite mnenja naših zadovoljnih strank.

Naš moto je – Vaš uspeh je Naš uspeh

Denis Krašna
Denis Krašna
23/10/2022
Mlada in inovativna dinamična ekipa. Hiter odziv. Polni idej. Izjemno profesionalni. Sodelovanje z njimi je čisti uzitek.
Natalija Čuden
Natalija Čuden
23/10/2022
Zelo prijazna in hitro odzivna ekipa, ki vedno priskoči na pomoč ob vsakršni uri in ne glede na dan. Na poslovni poti jim želim veliko uspehov in pozitivizma, ki ga sejejo naokrog.
Ines Ozimek
Ines Ozimek
22/10/2022
Vrhunska ekipa, ki ima veliko znanja, svežih idej, ki s svojim delom dvigne oddajanje apartmajev na visok nivo! Predvsem jih odlikuje prijaznost in profesionalnost. Res vejo kaj delajo! Priporočam vsem, ki imate izzive pri oddajanju sob, stanovanj, hišk, ter bi radi izboljšali svojo ponudbo. Z njimi je marsikaj mogoče! Hvala!
veko saličević
veko saličević
21/10/2022
Snezana Jerman
Snezana Jerman
21/10/2022
Matjaž Gumzej
Matjaž Gumzej
21/10/2022
Sabina dolinšek
Sabina dolinšek
21/10/2022
Alja Inkret Koštrun
Alja Inkret Koštrun
21/10/2022
Optimaplus Booking so pravi profesionalci ✨️ v vseh pogledih, strokovni, hitri ter imajo odličen odnos do stranke.? Njihova strategija je pripomogla vsem mojim prijateljem, da so dosegli preboj v prodaji počitniških apartmajev. Zelo priporočam ? vsem, ki sami iscete pot kako bi optimizirali svojo prodajo.
Urska fištravec
Urska fištravec
21/10/2022
Barbara Logar
Barbara Logar
21/10/2022
Hitra, profesionalna, kvalitetna in učinkovita storitev. Vse kar smo se dogovorili je bilo zelo dobro pripravljeno in nam zelo koristi pri trženju našega apartmaja. Posebna zahvala Davidu in Urški za vso profesionalno opravljeno delo. Ekipo Optimaplus Booking lahko na osnovi lastnih izkušenj priporočamo tudi drugim. Barbara Relax & Beutiful View

Najprej naj se še enkrat najlepše zahvaljujem g. Hriberski Davidu, da nam je pomagal z začetnimi koraki pri oddajanju našega novega apartmaja v Kranjski Gori (Apartmaji Grom).

Bili smo čisto nevešči pri novi dejavnosti oddajanja apartmajev.

Z njegovo pomočjo, ko nam je pripravil zelo lepo in lahko rečem uspešno spletno stran in nam predstavil delovanje BENTRAL-a , Booking.com in AirBNB smo hitro osvojili delovanje vseh spletnih ponudnikov.

Z izredno preprostostjo in navodili, nas je vodil od začetka oddajanja do prvih sprejemov gostov. Prepričana sem, da je tudi g. Hriberski zaslužen, da je naš apartma veliko zaseden in smo prejeli odlične ocene gostov.

Komurkoli, ki bo potreboval pomoč pri oddajanju apartmajev predlagam, da se dogovori z g. Hriberskim za pomoč, saj je izredni strokovnjak in zanesljiv partner.

Spozna se na oddajanje apartmajev, je zelo natančen in kar nas posebej veseli je, da je vse kar smo dogovorili tudi izpolnil pravočasno.

David Hriberski, še enkrat hvala in velik naš poklon za vašo pomoč.

grom1

Danijel in Tanja
Apartmaji Grom

Pravijo, da če si z uslugo zadovoljen, moraš to povedat naglas, da bodo vedeli še ostali. In midva sva.

Imava hostel Mama Minka. Do sedaj nama je šlo prav fajn. Ker pa so gostje vsako leto bolj zahtevni (kar se rezervacij in ponudb tiče), pa tudi midva sva rada vedno bolj na “komot”, sva prosila za pomoč Gregorja in Davida, iz OptimaPlus Booking-a.

Gregorja in Davida poznava že dolgo časa in priznat morava, da sta prava “mačka” v svojem poslu. Kadarkoli, ampak res, kadarkoli sva ju rabila, sta vedno priskočila na pomoč, svetovala in zadevo tudi uredila. Res sta strokovna in zanesljiva in poveva Vam, ne bo Vam žal, če se odločate za naprednejši način oddajanja vaših nepremičnin na različnih portalih. Tudi pri rezervacijah, samem koledarju in izdajanju računov je vse lažje. Pa še to. Top fotografinja, ki jo imate, je zares naredila TOP fotke najinega hostla.

Fanta naša Bohinjska, midva vama želiva še veliko uspehov pri vajinem biznisu, nam pa čim več rezervacij in tako fajn gostov, kot smo jih imeli do sedaj! Juhej!

hostel-minka

Blaž in Katja Koren
Hostel Mama Minka

Profesionalno, hitro in dosledno.
Samo tako lahko opišem začetek sodelovanja z Optimaplus Booking.
Dolgo sem se odločal ali rabim rezervacijski program. Glede, da oddajam samo eno enoto. Sem vedno mislil »saj to zmorem urejati vse sam«. Po pogovoru z Davidom in njegovi profesionalni predstavitvi programa pa v to nisem bil več tako prepričan. Odločil sem se za njihov paket, ki vključuje tudi izdelavo nove spletne strani.
V tednu dni so bile dogovorjene stvari z strani Optimaplus Booking tudi realizirane.
Vse skupaj – Nova spletna stran, vrhunske slike in podrobni opis nastanitve ter seveda rezervacijski program Bentral – se je prej kot v mesecu dni izkazalo za nepogrešljivo.
Hvala,hvala,hvala….. Vem, da bi brez te »prenove« težko zapolnil sezono. Sedaj pa rezervacije padajo ena za drugo. Kljub višjim cenam in Covid19 okoliščinam sva zapolnila celo sezono. Kar bi brez te prenove bilo nemogoče.

Hvala ekipi OPTIMAPLUS Booking.

Boštjan in Mirzeta
Apartmaji Jakovc

S storitvijo Optimaplus Booking smo bili nadvse zadovoljni, predvsem glede njihove pripravljenosti pomagati, za vso podporo, pozitivizem, strokovno pomoč in ažurnost. Vse te vrednote zagotavljajo njihovo uspešnost. Zato smo njihove storitve že dvakrat najeli in prepričana sem tudi, da ne zadnjič.

Elizabeta Hlede
House Bohinj – Lizina hiška

OptimaPlus Booking ponuja izredno kvalitetne in uporabne storitve. Navdušen sem nad Davidovo odzivnostjo, točnostjo in profesionalnostjo. Optimizirajo ti Booking in Airbnb ter skreirajo lastno spletno stran, na kateri imajo stranke možnost takojšne rezervacije, kar je v današnjem času ključnega pomena. Stranke želijo v parih klikih dobiti informacije in brez komplikacij zaključiti rezervacijo. Vse platforme opravljaš na channel managerju, ki je izredno efektiven in enostaven. Velika prednost tega je, da prihraniš čas in se izogneš prebukiranju. V preteklosti sem imel narejeno povezavo iz Googlovega iskalnika direktno na Booking, sedaj pa je povezava narejena na lastno spletno stran, s tem prihranim, saj mi ni treba plačevati provizije ostalim platformam. Nad storitvijo sem navdušen in jo vsem toplo priporočam.

gregor

Gregor Kirsch
Bled Apartment Kirsch

Z Optimaplus Booking sva zelo zadovoljna,  ker so nama hitro uredili vse potrebno. Od odprtja S.P. ja, fotografiranja nastanitve, vzpostavitve Bookinga in Airbnb- ja z Bentralom, ki je nadvse priročen program. Všeč nama je tudi njihova strokovnost, odzivnost in pomoč v primeru morebitnih težav.

Zelo priporočava.

katja-mtjaz

Katja in Matjaž
Apartment Katja

V podjetniških vodah sem že vse življenje, s sobodajalstvom  se ukvarjam zadnje tri leta. Lahko bi torej rekla, da se mi zdita birokracija in vodenje podjetja enostavna. Vendar sem se pri poslu sobodajalstva srečala s toliko novimi zadevami, da vsakemu toplo priporočam, da za pomoč pri tem pokliče Optimoplus booking.

1.      Za tiste , ki šele začenjate; prihranili si boste ogromno časa in se izognili tudi kakšni napaki, ki vas lahko stane veliko denarja.

Dokler sem oddajala en apartma in sodelovala samo z Bookingom, sem rezervacije obvadovala. Res pa da sem za to vodila dva koledarja z opomniki in z vsemi opisi opomb in porabila marsikatero nedeljsko popoldne za usklajevanje. Ko sem odprla še drugo enoto sem poleg redne službe zelo težko sledila hitremu zapiranju in odpiranju razpoložljivosti apartmajev. Zgodilo se mi je, da je bil gost pred vrati, jaz sem bila 200 km daleč in nisem vedela da imam rezervacijo.

2.      Za tiste , ki ste že v poslu;svetovanje glede ureditve Booking, AirB&B in ostalih ter  Bentral rezervacijski sistem, ki ga lahko dobite na Optimaplus Booking vam bo prihranil čas in denar. Super. Brez tega enostavno ne gre.

Fotografije mojih apartmajev…..ko sem jih dobila na mail , sem dobila  občutek da gledam luksuzne apartmaje nekje v tujini….vau!

3.      Fotografije preko Optimaplus booking. Res vrhunsko in kot vemo; eden najbolj pomembnih faktorjev ko gostje izbirajo

Tole mnenje pišem v času tik po korona krizi. Seveda sem tudi jaz vmes premišljevala, katere stroške po novem zmanjšati. Vendar to zagotovo ni strošek za Bentral rezervacijski portal. Imaš urejeno in pregledno poslovanje in vseskozi ob sebi strokovnjake, ki ti pomagajo pri vsakodnevnih vprašanjih.

4.      Odločite se za optimizacijo sobodajastva z Optimoplus booking . Res priporočam.

Darja, Apartma Natura Bled

Darja
Apartma Natura Bled

Sama sem se stvari lotila napačno in si naredila velik problem, še preden sem bila vpisana v Booking. Takrat sem poklicala Optimaplus booking.

Navdušena sem bila nad strokovnostjo izražanja v tujem jeziku pri reševanju mojega problema.

Z njihovo pomočjo sem oddajanje začela predčasno in že pred sezono začela služiti.

Poudariti moram:

 • strokovnost na področju vpisa v Booking, vzpostavitev cen, določitev ponudbe, slike na profilu,
 • predanost do strank – delajo v tvojo korist, dosegljivi so za kakršnakoli vprašanja tudi po vzpostavitvi sistema.

Optimaplus bookingu gredo vse zasluge za uspešnost oddaje našega apartmaja.

Priporočam ga vsem, ki bi iz svoje nepremičnine radi iztržili optimalno največ!!!!

tina

Tina
Waterfall Voje – Bohinj

Davida sem spoznala na seminarju, kako postati še boljši pri prodaji turisitčnih namestitev. Takoj sva “padla” v debato. Ker ima že veliko izkušenj mi je dal ene par res odličnih nasvetov, ki sem jih takoj sprobala in delujejo! Ker se mi je fajn zdelo, da mi je povsem neobvezno te nasvete dal, sem se na njega obrnila tudi takrat, ko sem potrebovala boljše, profi fotografije svojih turističnih nastanitev.

Noro zadovoljna! Ne le, da so slike zares “hude” ampak so pravi magnet za najem! Vse je bilo kot sva se dogovorila, tudi sama fotografinja je bila punca na mestu in fotke so bile do dneva na mojem mailu. Skratka toplo priporočam! 🙂

Maja

Maja
Eagle’s Nest

Sodelovanje z Optimaplus se je izkazalo za nekaj najboljšega. Navdušen sem nad njihovo odzivnostjo in kvaliteto njihovih storitev. Priporočam vsem.
logo-mill

Toni
Old Mill House Bohinj

Izobraževanje za Booking (in AirBnb), ki ga ponuja OptimaPlus Booking je zares koristen za vse, ki se šele začenjajo ukvarjati s kratkotrajnim oddajanjem nepremičnin turistom oz. za vse, ki si želijo izboljšati svojo zasedenost apartmajev/sob in s tem izboljšanje poslovnih rezultatov. Čeprav se Booking morda na prvi pogled zdi preprost za opravljanje, hitro spoznaš, da temu ni tako. Kar se hitro se lahko ušteješ v poplavi nastavitev in možnih popustov. V izobraževanju spoznaš možnosti posameznih nastavitev, ki jih Booking ponuja in njune izkušnje ter predloge. Z veseljem odgovarjata na tvoja vprašanja in ti svetujeta, kaj bi bilo za posamezno nastanitev najbolj primerno. Pokažeta ti, na kaj je potrebno biti pozoren, od slik do stvari, ki jih ponujaš in vse do najpomembnejše stvari – cenikov. Spoznaš tudi osnove orodij za analizo, ki ti jih ponuja Booking in kako si z njimi lahko pomagaš.

Vsekakor priporočam izobraževanje.

p-jagodic-apartments

Kristjan
PJagodic Apartments & Wellness

Za OptimaPlus Booking sva slišala od prijatelja, ki tudi oddaja svoje nastanitve, zato sva k njim tudi lažje pristopila in z zaupanjem, ker so bile same pohvale.
Niti zamišljala si nisva kako kompleksno delo je to, da se vzpostavi povezava z Booking.com, Airbnb in ostalimi prodajnimi kanali. In ker sva čisto nova v tem, nama je support, izčrpna navodila, odgovori na vsa vprašanja in res prilagajanje tudi najinemu delovniku zelo pomagal, da sva v 14 dneh že tudi prejela prvo rezervacijo, katere sva bila nadvse vesela. Torej hvala res za vso strokovno pomoč, potrpežljivost, prilagajanje, prijaznost in predvsem korektno sodelovanje.
Z veseljem vas bova priporočila še naprej, oz. sva vas že priporočila naprej.
sergi-liza

Sergij & Liza
Studio Sergio Bled

Podjetje OptimaPlus Booking in njihova ekipa je poskrbela za našo nastanitev, da lahko delamo optimalno. Za Bohinj Cottage Pr’Mariči so pripravili analizo trga, določitev cenikov, nastavitve v vseh portalih in tisto kar sem želela je avtomatizacija vseh koledarjev, podatkov, avtomatskih odgovorov,… iz enega kanala. Tudi računi, poročila, … to je top. Torej vse je zbrano na enem mestu. To privarčuje moj čas in denar na dolgi rok.
Njihova podpora je vrhunska, strokovna in ažurna. Kot naročnik sem se pri njih počutila dobro in karkoli sem vprašala so imeli odgovor. Toplo priporočam vsem, ki oddajate nepremičnine na različnih portalih. OptimaPlus Booking vam bo pomagal biti še uspešnejši.
BohinjCottage

Monika Lampič
Bohinj Cottage Pr’Marički

Profesionalnost, korektni odnos in hitra odzivnost od prvega sodelovanja dalje.
V lanskem letu smo na novo odprli turistični objekt, ki pa ga brez pomoči Optimaplus Booking ekipe verjetno nebi uspeli, tako hitro zagnati in tržiti na različnih platformah.
Predvsem v začetku nudijo izjemno pomoč in z dolgoletnimi izkušnjami na področju turizma, pripomorejo k pravi izbiri tržišča za objekt katerega nudi lastnik objekta.
Kljub začetnemu izobraževanju nas lastnikov se vedno znova pojavijo nova vprašanja in izzivi, katere ekipa hitro in profesionalno reši v najkrajšem možnem času. Definitivno se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.
hisa-krizaj

Hiša Križaj

Na trgu sem iskal preprost a hkrati kompleksen in učinkovit celovit rezervacijski sistem, ki bo vklučeval:

 • property management system
 • channel manager
 • vtičnik in generator spletne strani
 • davčno potrjevanje izdanih računov (sistem prilagojen slovenski davčni zakonodaji)
 • enostavna prijava gostov na eTurizem
 • je rešitev v oblaku (dostop od koderkoli)
 • je uporaben tako na računalniku kot na pametnem telefonu
 • je usklajen in podpira GDPR (Splošna uredba EU o varovanju osebnih podatkov).

Vse to sem našel v Optimaplus Booking-u. Mlada in zagnana ekipa je preprosto odlična. David in Gregor sta poiskala optimalne rešitve za potrebe hotela. Namreč na novo sem postavljal IT sistem v hotelu, poznam kar nekaj različnih rezervacijskih sistemov, ki sem jih uporabljal predhodno, vendar moram reči, da ja Optimaplus Booking do sedaj najboljši. Najboljše pa je to, da je do uporabnika zelo prijazen in prihrani veliko dragocenega časa, posledično pa se tako lahko še bolj posvetimo gostu.

Seveda so potrebe v hotelskem recepcijsko-prodajnem procesu malce bolj kompleksne kot npr. pri oddajanju apartmaja, pa vendar sistem zadostuje našim potrebam. Razvijalci sistema pa tudi sledijo in do neke mere upoštevajo naše pripombe in sledijo predlogom za izboljšave. Z uporabo Optimaplus Booking sem samo v manj kot letu dni povečal direktno prodajo (preko lastne spletne strani) za neverjetnih 30%, ter tako prihranil kar nekaj sredstev. Tudi s pomočjo povratnih informacij in anketnega vprašalnika, ki ga gosti po koncu svojega bivanja avtomatično prejmejo na svoj e-naslov (v več jezikih) smo po zaslugi novega sistema izboljšali svoje storitve.

art-hotel

Sebastijan Benigar
Art hotel Tartini Piran

Po naključju sem dobil v roke knjigo YOUR STORY IS BIGGER THAN YOU THING – avtor David Hriberski. Zanimiv zapis mi je dal misliti, da sem stopil v stik z avtorjem. Ob prijetnem klepetu sem spoznal, da se tudi David, med drugim ukvarja z oddajanjem nastanitve v turistične namene. Sam se z tem ukvarjam od leta 2005. Ob predstavitvi sistema OPTIMAPLUS BOOKING, sem takoj podpisal pogodbo, ki mi je olajšala moje poslovanje z strankami preko orodja CHANNEL MANAGER. Izredno ažurni podatki, dopisi z strankami in ne nazadnje vodenje blagajne z izdajanjem računov, mi je zelo olajšalo delo.
Globoko priporočam vsem sobodajalcem.

Andrej Pogačar

HOLIDAY HOUSE MACESEN, Bodeška c. 1, Bled
www.BLEDCOTTAGE.COM

holiday

Andrej Pogačar
Holiday house Macesen

Z Valentino sva navdušena na odzivnostjo in profesionalnostjo ekipe OptimaPlus Booking. Odgovorili so nama na vsa začetniška vprašanja, ki se zastavljajo vsakomur, ki je na začetku z oddajanjem apartmajev. Povabili so naju na prvi sestanek, kjer smo dogovorili vse potrebne korake. Obiskali so naju na terenu, kjer smo dorekli še par malenkosti. Dinamika je bila velika. Akcija tudi.

Hitro so nastale profesionalne fotografije, še hitrejše pa so se definirali prodajni kanali. Ves ta čas smo bili v kontaktu po telefonu in elektronski pošti. Prijaznost in ustrežljivost ena A. Po komaj enem tednu sva dobila z Valentino lepo dvotedensko rezervacijo iz Nemčije. Vesela sva. Ekipa OptimaPlus Booking je najina prava odločitev.

valy-apartma

Denis in Valentina
Apartment Valy

V tem kratkem času odkar smo hišo oddali v turistične namene lahko samo rečem, da smo naredili pravi korak, ko smo se odločili za sodelovanje z Optimaplus Booking agencijo. Brez njihove pomoči bi bilo zelo težko začeti z oddajo hiše. Ekipa je super, hitro odzivna, strokovna, všeč pa nam je njihov profesionalen in korekten odnos. Bistveno je, da so nam v začetku nudili izjemno pomoč s svojimi izkušnjami, hkrati pa je sprotno sodelovanje, dogovarjanje in vodenje promocije in trženje hiše na vseh platformah hitro in brez problemov.
hisa

Andrej

Hiša nasproti sonca

Ponovno se zahvaljujemo ekipi Optimaplus Booking. Z možem sva res navdušena, ker je hitra in odzivna komunikacija z gosti, res neverjetno.
Pri uskladitvi cen so enkratni, znajo vodit cenovno politiko in zelo so prilagodljivi in fleksibilni. Toplo priporočamo za Vas in za Vaše goste.
Hvala res ste enkratni.
valy-apartma

Denis in Valentina
Apartment Valy

Zahvaljujemo se vam za strokovno in odlično opravljeno delo v letu, ki se poslavlja.

Posebna zahvala velja Urški Koštrun za domiselne, kreativne in učinkovite objave na našem Facebook in Instagram profilu.

Lepe fotografije in video posnetke, ki jih je izdelal David Hriberski in domiselna besedila, ki jih je dodala in oblikovala Urška, so dosegle številne naša zadovoljne goste, nam pa  je to omogočilo  polno zasedenost Apartmaja Relax & Beautiful View.

Z veseljem bomo naše sodelovanje nadaljevali tudi v letu 2023.

Sodelovanje z Optimaplus Booking toplo priporočam tudi vsem ostalim, ki tržijo svoje počitniške kapacitete.

Vse lepo v Letu 2023!

relax

Ekipa
Relax & Beautiful View

Po izgradnji naše počitniške hiše Holiday House Vikend sva se začela spraševati kako naprej? Ob
kateri uri vozi tisti avtobus, ki nam pripelje goste? Če se malo pošaliva.
Seveda tak avtobusa ne vozi, to področje pa je za naju čisto nekaj novega in nepoznanega. Rekla sva
si stric Google gotovo ve. In res nama je pomagal. Priporočil nama je OptimaPlus Booking in nas
spoznal. Čez par ur je poklical David. Njegov glas in pozitivna energija sta kar žarela iz telefona. Nato smo se slišali še s Gregorjem. Njuna strokovnost, hiter odziv in čas , ki sta ga namenila za pogovor pa naju je prepričal.
Hitro za tem smo se osebno spoznali in naredili akcijski načrt. Ta načrt je bil za naju res akcijski, saj
sva imela še določene stvari za dokončati. David je nastopil zelo motivacijsko, določil termine in
midva sva jim brez pomisleka sledila. Po mesecu in pol od kar smo se spoznali smo že gostili nekaj
gostov. Zelo sva vesela in ponosna, saj priznava, da se to nikoli ne bi tako hitro odvilo, če ne bi imela
tako pozitivne, motivacijske in strokovne podpore.
Za tem so sledili tudi zelo hitri odzivi ostalih kreatorjev OptimaPlus Booking-a, ki nam pomagajo, da
bomo tudi mi del njihove uspešne zgodbe in to s svojo uspešno zgodbo.
Verjameva v odlično in učinkovito sodelovanje še naprej, saj obljube, ki jih dajejo za res izpolnjujejo.
Tistim, ki se prav tako sprašujete, ob kateri uri vozi avtobus, ki vam bo pripeljal goste pa svetujeva, da
povprašate na OptimaPlus Booking, pri njih imajo odgovor za vas.
vikend-h

Ksenija & Benjamin Mešič
Holiday House Vikend

Kontaktni podatki podjetja

Optimaplus d.o.o.
Alpska cesta 62, 4248 Lesce
E: info@optimaplusbooking.com

Kako do nas?

Izpolnite obrazec ter nas kontaktirajte

  Strinjam se, da podjetje Optimaplus d.o.o. obdeluje in hrani moje osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

  KONTAKT

  Optimaplus d.o.o.

  Alpska cesta 62, 4248 Lesce

  info@optimaplusbooking.com

  ©️ 2019. Optimaplusbooking.com | Izdelava spletni strani: Spletni partner d.o.o. | Piškotki | Splošni pogoji