rezervacija apartmajev

Če ste tudi vi lastnik svojih počitniških apartmajev, potem zagotovo še kako dobro veste, da je najtežji korak pri vašem delu zagotovo tisti prvi korak – rezervacija apartmajev. Kljub temu, da je vaše delo z gosti, ki vas obiščejo, zagotovo profesionalno, pa je ta stopnja tista najbolj ključna. Zakaj? Zato, ker je rezervacija apartmajev s strani bodočih obiskovalcev odvisna od tega, kako uspešno jih vaša ponudba pritegne. In prepriča, da pritisnejo na gumb ‘rezerviraj’.

Privlačnost ponudbe

Lahko imate še tako ekskluzivno nastanitev, pa ta ne bo privabila gostov, če je ne predstavite na strankam privlačen način. Zato oblikovanje spletne strani, kjer se vrši rezervacija apartmajev, zahteva veliko strokovnega znanja, izkušenj in stalnega spremljanja oglaševalskih trendov. Ker se zavedamo, da sama skrb za vrhunsko nastanitev, ki jo ponujate, že tako ali tako zahteva veliko angažiranja, volje in dela, smo se odločili, da vam pri tem pomagamo.

OptimaPlus d.o.o. je agencija, specializirana za oddajo apartmajev. S svojim strokovnim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami vam bodo pomagali pri povečanju zasedenosti vaše počitniške nastanitve, s tem pa seveda pomembno vplivali tudi na vaše letne dohodke. Svoje apartmaje boste začeli oddajati na pravilen in strankam privlačen način, za kar pa boste hkrati porabili veliko manj časa.

Rezervacija apartmajev bo v naših rokah popolnoma varna, vi pa se boste lahko posvetili tistemu, kar znate najbolje – poskrbeti za vrhunsko počitniško izkušnjo vaših gostov.

Ključ do uspeha na spletu

Danes je ključen korak, ki ga je potrebno narediti na poti do uspeha, zagotovo vstop na svetovni splet. Vendar pa ravno ta, sicer odlična platforma za oglaševanje, zahteva veliko znanja in poznavanja orodij ter različnih trikov. Če seveda želite doseči kar najboljše rezultate. Uspešna rezervacija apartmajev je pogojena s številnimi nadvse pomembnimi koraki, ki vodijo do ključnega cilja – vidnost vaše ponudbe, pojavnost na čim višjem mestu ter seveda privlačno zastavljen oglas in njegova kakovostna vsebina.

Pri agenciji OptimaPlus d.o.o. vam s pomočjo naših vrhunsko usposobljenih strokovnjakov s področja digitalnega marketinga naredimo natančen in do potankosti izpiljen načrt, s pomočjo katerega bo rezervacija apartmajev, ki jih ponujate, s strani strank postala zelo pogosta. Z odločitvijo za naše storitve boste naredili velik korak k še bolj uspešnemu poslovanju.

Le najboljše je dovolj dobro

Pri nas se ukvarjamo z nenadomestljivimi storitvami, ki vašo ponudbo zavihtijo v sam vrh apartmajske smetane. Sem sodi optimizacija prodajnih kanalov Booking.com in Airbnb, implementacija channel managerja, postavitev spletne strani in marketing na socialnih omrežjih. S skrbnim načrtovanjem vam pomagamo pri zasnovi nove vizualne podobe vaše nastanitve – s pomočjo novih fotografij in dizajna dosežemo, da prav nihče ne more spregledati ekskluzivnosti vaše počitniške ponudbe apartmajev.

Ker pa se vse začne in konča pri denarju, se je treba zelo previdno lotiti tudi postavljana cen vaše nastanitve. Na podlagi naših bogatih izkušenj in pestrega  znanja vam postavimo cenovno politiko in vam ob tem svetujemo tudi glede uskladitve cen in različnih cenikov, ki so vezani na različne pogoje odpovedi. Da pa bo vaše poslovanje zares kakovostno, pa vam uredimo tudi elektronsko knjigo gostov, elektronsko prijavo za goste in elektronsko davčno blagajno.

Zmagovalni trio

Pri nas lahko dobite tri različne pakete, ki vključujejo storitve, prilagojene vam in vašim potrebam. Ker vam ne želimo ponujati mačka v žaklju, smo se odločili za najboljši poslovni pristop – pri svojem delu prisluhnemo stranki, torej vam. Dovolite nam, da vam svetujemo, in tako bomo skupaj izbrali tisti paket, ki vas bo zagarantirano pripeljal v sam vrh ponudnikov počitniških nastanitev.

Odločite se lahko za enega od treh skrbno zasnovanih paketov – Osnovni, Optimalni in Premium paket. Prav vsak od njih je zmagoslaven, med seboj pa se ločijo glede na storitve, ki jih ponujajo. Prav vsak od njih vam ponuja nabor osnovnih storitev, ki so ključne za uspešen zagon vaše ponudbe – optimizacija stroškov, dodajanje nastanitve na Booking.com, dodajanje nastanitve na Airbnb in postavitev Channel Manager sistema. Od tu dalje pa se paketi med seboj razlikujejo – kjer se konča razsežnost osnovnega, se ta nadaljuje v ponudbi optimalnega, kot paradni konj pa nastopa naš premium paket.

Naše zveste stranke s področja Ljubljane, Bohinja, Kranjske Gore, Gozda Martuljka, Izole, Portoroža in Murske Sobote se po večini najraje odločijo za Optimalni in Premium paket. Rezervacija apartmajev namreč ni edina storitev, ki vam jo pomagamo urediti. Želimo si namreč, da svojim strankam pomagamo optimizirati čas in olajšati poslovanje ter oddajanje nastanitev. Zato ostajamo z vami in vam pomagamo graditi vašo osebno zgodbo o uspehu.

Skupaj na poti do uspeha

Potrebno pa se je zavedati, da najboljše od povprečnih ločijo detajli. Prav najmanjše in na videz nepomembne spremembe so tiste, ki vam bodo prinesle zares najboljše rezultate ter pomembno prednost pred konkurenti. Cilj naše agencije je poenostaviti vaše poslovanje in vam pomagati na poti do zastavljenih ciljev. Naš uspeh se zato meri z uspehom vseh tistih, ki smo jim že pomagali do vrhunskih rezultatov. Zato smo upravičeno ena najboljših agencij za oddajo apartmajev in ostalih nastanitev. Z odločitvijo za nas bo rezervacija apartmajev in nadaljnja storitev njihove oddaje zares na najvišjem nivoju.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je težko oddajati turistične nastanitve?

Univerzalen odgovor na to vprašanje ne obstaja. V kolikor z oddajanjem nastanitev nimate veliko izkušenj, bo morda na začetku sam potek zahteven, zato vam svetujemo, da se raje obrnete na strokovnjake.

Kaj je ključ do uspeha?

Na rezervacije določene turistične nastanitve vplivajo številni dejavniki. V kolikor imate dobro urejeno nastanitev na dobri lokaciji, potem bo oddajanje le te bolj enostavno, dejstvo pa je, da se nastanitev sama od sebe ne bo oddala, zato je potrebno izvajati določene promocijske aktivnosti.

Kako mi lahko pomagate?

V našem podjetju imamo z oddajanjem turističnih nastanitev ogromno izkušenj, ki nam pomagajo, da svoje delo opravljamo na visokem nivoju. Pomagali vam bomo, da bodo tudi vaše nastanitve šle boljše v promet.