Ali vaša namestitev ne dosega pričakovane prodaje? Ne skrbite več, saj imamo rešitev za vas! Nudimo vam vrhunsko promocijsko video produkcijo, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam in ciljnim skupinam. Video lahko naložite na različne platforme, kot so Youtube, Facebook, Instagram ali vaša lastna spletna stran, in s tem pridobite večjo prepoznavnost ter povečate zasedenost vaše namestitve.

Ne iščite več, saj smo tu mi! Naša ekipa strokovnjakov za video produkcijo vam nudi izdelavo kakovostnega videa, ki bo pritegnil pozornost vaših ciljnih skupin. Od ideje do končnega izdelka bomo poskrbeli za vse faze produkcije, vključno z načrtovanjem, snemanjem, montažo in obdelavo zvoka. Kontaktirajte nas danes in si zagotovite video, ki bo predstavil vaše sporočilo na najboljši možen način!

REFERENCE

Sun Ray – Biograd na Moru

Apartma Relax & Beautiful View

Apartmaji pri Jožu

Vaš uspeh je naš uspeh!

Pošljite povpraševanje

Želite video vaše namestitve, ki bodo vašim gostom prikazale najboljše iz vaše ponudbe? Če je odgovor da, potem ste na pravem mestu! Z veseljem vam ponudimo naše video storitve, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam. 

Izpolnite spodnji obrazec že danes, da boste prejeli našo ponudbo v roku 24 ur. Naše izkušene ekipe se bodo posvetile vaši namestitvi, da bomo skupaj posneli video, ki bodo prikazale vaše najboljše plati.

Ne odlašajte več, pošljite povpraševanje že danes in zagotovite si video, ki bodo pritegnile več gostov v vašo namestitev!

    Soglašam, da mi družba Optimaplus d.o.o. do preklica na zgoraj vpisani elektronski naslov ali po telefonu posreduje informacije o njihovi ponudbi.